HOLA EMPANADAS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hola Empanadas. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:54 Dough is great, flavor is good. Downside is that they misplaced one of the flavors we asked. Also, ordering the 6 pack is mandatory to choose one dip, adding 2 more euros to the order
23 sep 2022 om 12:02 Wel lekker maar erg weinig, 6 empanadas gegeten en daarna nog steeds honger! Miss een idee om bijgerechten te doen? Meer als 6 van die dingen wil je ook niet eten
21 sep 2022 om 11:07 Empanadas were great but we ordered a 6 piece pack +1 extra and the +1 extra was missing.
20 sep 2022 om 22:42 beste Argentijnse empanadas die ik hier in Nederland heb gehad, iedereen zou ze moeten hebben! Lekker!!
13 sep 2022 om 20:48 Heerlijk gegeten! Empanadas waren echt nog goed warm en ook snel bezorgd.
11 sep 2022 om 23:01 Voor het eerst geprobeerd. Bestelling was niet goed doorgekomen. Gebeld en ze hebben het gelijk recht gezet (binnen een half uur) én flesje wijn als excuses. Geweldige klantenservice en het eten smaakt prima!
6 sep 2022 om 19:23 Een fijne vondst deze empanadas! Lekker, snel geleverd en perfect om mee te nemen naar het park om met het gezin van te genieten. Wij bestellen er 8 voor ons drie-tjes maar er blijft meestal eentje over omdat we dan al vol zitten.
24 aug 2022 om 21:43 Smaakte echt prima! Hele goede empanada’s. Saus erbij wel wat prijzig.
23 aug 2022 om 22:16 Supersnelle levering en superlekker eten. 2x 6 verschillende in een box gedaan, superleuk om 1 voor 1 te proeven wat voor smaken er allemaal in zitten.
29 jul 2022 om 23:14 Lekker, maar zolang er augurk bij de beef en provoleta zit, komt er geen Michelin ster. Of lag het aan mij, omdat ik er geen karnemelk bij dronk?
27 jul 2022 om 23:22 Ongelofelijk lekker!
16 jul 2022 om 17:19 Die met kaas was heerlijk