HOLA EMPANADAS

HOLA EMPANADAS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 93 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hola Empanadas. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2022 om 20:47 lekker, mooi verpakt. een feestje om uit te mogen pakken!
16 apr 2022 om 20:02 Erg lekker! Ook de dipsaus
14 apr 2022 om 15:50 behoorlijk lekker, maar als je hier je honger mee wilt stillen moet je wel diepe zakken hebben,
6 apr 2022 om 22:45 Lekker eten. Jammer dat je er geen salade of een paar fritoos erbij kan bestellen.
2 apr 2022 om 21:11 Leuk idee, bijzonder matige uitvoering. Koud, smakeloos en erg klein. Geen aanrader op basis van prijs-kwaliteit.
22 mrt 2022 om 10:12 We ordered empanadas for our sonĀ“s birthday (meat and veggies) and everyone liked them a lot!
21 mrt 2022 om 7:51 Empanadas were very undercooked.
19 mrt 2022 om 14:09 Eten was lekker, maar echt veel te duur voor wat je krijgt. Bijna 30eu betaald en alsnog honger
15 mrt 2022 om 21:02 Lekker en gevarieerd eten!
10 mrt 2022 om 16:00 Ik vind de prijzen te duur voor wat je krijgt. Het zijn kleine gerechtjes. Het zit wel netjes verpakt en smaak is prima.
5 mrt 2022 om 13:50 Lekker maar nu ook weer niet super